Elke dag opnieuw ga je als bedrijf op zoek naar die UNIEKE MIX waardoor je jouw business kan ONDERSCHEIDEN van de grijze MASSA. Hierdoor straalt jouw bedrijf bewust of onbewust een IMAGO uit, zowel naar personeel als naar klanten en de buitenwereld toe.

Als modezaak wil je dat de klant straalt in haar/zijn aankoop, richt je de etalage zo inspirerend en uitnodigend mogelijk in, onthaal je klanten met de glimlach en sta je hen bij bij het uitkiezen van een outfit. Door het aanbieden van deze SERVICE straalt jouw zaak een bepaald imago uit.

Al te vaak wordt de kracht van kleur en stijl vergeten als factor bij imagobuilding en als gegeven om personeel in de watten te leggen en hun geluksfactor een boost te geven. De laatste jaren wordt er meer en meer bij stilgestaan. Niet alleen individueel advies is mogelijk maar ook advies op maat van jouw bedrijf en daarin wil ik je graag bijstaan. Samen met jou ga ik op zoek naar die unieke mix waardoor jouw bedrijf het statement kan maken dat het verdient.

Om je een idee te geven voor welke diensten je bij eigen wijs terecht kan, geef ik je op de volgende pagina graag enkele voorbeelden. Uiteraard zijn dit slechts enkele van de mogelijkheden. Eén van de eigen wijs pijlers is werken op maat. Denk je zelf aan een andere invalshoek, wens je meer informatie of wil je graag samenwerken? Contacteer me vrijblijvend.
Vanuit de passie voor wat kleur- en stijladvies binnenin teweegbrengt qua innerlijke kracht, persoonlijke groei en het ontdekken van nieuwe talenten, is in 2008 eigen wijs opgericht.

Ik ben niet de zoveelste kleur- & stijlconsulente maar een toegankelijke, empathische en pittige no-nonsense jongedame die er haar missie van maakt om mensen naar een nog hoger level te tillen.

Gebeten om meer te weten te komen en te bekijken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Ik ben slechts een mailtje of telefoontje verwijderd!

Sofie_x
Sofie


Lentes:
33

Opleiding:
Kleur-stijl-imagoconsulente
(De Schoonheidsschool Antwerpen)

Handelswetenschappen en bedrijfskunde specialisatie financiën en verzekeringen

Kleurtype:
Lente

Figuurtype:
X

Stijltype:
Romantisch