'Het mooiste wat je kan worden, is jezelf.'

Je staat er te weinig bij stil: je bent mooi zoals je bent met al je talenten, maar ook met je minder sterke punten.

Alle schoonheid en kracht zit diep vanbinnen in ieder van ons. Soms lukt het minder goed om die innerlijke schoonheid om te zetten in uitstraling én daar wil ik je graag bij helpen.

Ik zoek die unieke combinatie tussen kleur en stijl die toont wie je bent en waarvoor je staat. Je voelt je zelfverzekerd en kan de wereld aan.

eigen wijs staat niet alleen voor een eigenwijze aanpak maar vooral voor het aanreiken en aanwenden van kennis zodat jij gelanceerd wordt en in je kracht gaat staan. Het doel is jou bewust maken van je troeven om zo gesterkt terug te keren tot de essentie, tot wie je echt bent, om zo met een grote dosis vreugde, goesting en energie door het leven te fladderen -want daar draait het tenslotte om- en om van daaruit het onmogelijke bereikbaar te maken en tegelijkertijd anderen in jouw omgeving te inspireren.

Omarm mijn enthousiasme én durf jezelf nog verder te ontdekken dan je mogelijk achtte. Na het betreden van de wondere wereld van kleur en stijl zal jouw leven nooit meer hetzelfde zijn! Laat je unieke kleur- & stijlmix én jezelf stap voor stap tot leven komen!

Kortom, aanvaard jouw wonderlijke zijn, creëer een eigen unieke stijl en word wijs in alle opzichten. Ben je er klaar voor?
Vanuit de passie voor wat kleur- en stijladvies binnenin teweegbrengt qua innerlijke kracht, persoonlijke groei en het ontdekken van nieuwe talenten, is in 2008 eigen wijs opgericht.

Ik ben niet de zoveelste kleur- & stijlconsulente maar een toegankelijke, empathische en pittige no-nonsense jongedame die er haar missie van maakt om jou naar een nog hoger level te tillen.

Gebeten om meer (over jezelf) te weten (te komen)? Ik ben slechts een mailtje of telefoontje van jou verwijderd!

Sofie_x
Sofie


Lentes:
33

Opleiding:
Kleur-stijl-imagoconsulente
(De Schoonheidsschool Antwerpen)

Handelswetenschappen en bedrijfskunde specialisatie financiën en verzekeringen

Kleurtype:
Lente

Figuurtype:
X

Stijltype:
Romantisch